Drukkerij Stunnenberg (vanaf 2012 DSE Communicatie) is ontstaan in 1984. De eerste naam was VOF de Geboorte, omdat de twee oprichters, Arnoud de Waal en Henk Veldhoen elkaar kenden van de geboorte van hun kinderen in het Elisabeth Gasthuis in Arnhem.

Middels een lening bij de toenmalige ABN bank werd de in boekdruk werkende drukkerij van Roel Stunnenberg overgenomen voor 19.000 Gulden. Roel was inmiddels ruim 70 jaar, en had meer dan 50 jaar zijn drukkerij gerund. Deze zoon van de veldwachter uit Elden (nu Arnhem-Zuid) was op 20-jarige leeftijd de drukkerij gestart. Hij bestelde een degel, loden letters en randapparatuur bij Lettergieterij Tetterode in Amsterdam en begon met het maken van familiedrukwerk en zakelijk drukwerk voor regionale bedrijven. Toen hij het bedrijf overdeed was er nog een jaaromzet van 5.000 gulden. In het archief werd drukwerk voor verschillende generaties families uit Elst, Elden en Arnhem aangetroffen.

Henk Veldhoen en Arnoud de Waal maakten gebruik van een overheidsmaatregel: werken-met-behoud-van-uitkering. Anderhalf jaar garandeerde deze regeling inkomen voor werklozen die iets opstartten. Na deze anderhalf jaar moest dit bedrag wel met rente terugbetaald worden. Er is ruim een jaar gewerkt in het schuurtje van Roel Stunnenberg, tegenover de bakker aan de Rijksweg in Elden. Na een jaar werd verhuisd naar een ruimte achter in de winkel van van Aken, ook in Elden. In 1988 verhuisde het toen al Drukkerij Stunnenberg Elden hetende bedrijf naar het Industrieterrein op de Molenweg 44 in Elden. In eerste instantie met nog een 3-tal andere bedrijven. Naarmate deze anderen vertrokken, werd er steeds meer door Stunnenberg gehuurd. Vanaf begin jaren ’90 gebruikte Stunnenberg het hele gebouw en werd het gekocht van de toenmalige eigenaar.