Op een receptie van een afwerker van Stunnenberg werd Arnoud de Waal aangesproken door een collega-drukker: “Ik hoorde dat jij regelmatig bij je klanten drukwerk gaat afleveren. Dat je daar de tijd voor kunt vinden. Ik sta de hele dag te drukken en heb daar de tijd echt niet voor. Evenmin trouwens als de interesse.”

Arnoud: “Afgezien van het feit dat ik het fijn vindt regelmatig ‘buiten’ te zijn, vind ik het heel leuk bij anderen een kijkje in de keuken te nemen. Bij de achteringang doosje afgeven, hier en daar een praatje en proberen voorin weer wat werk te scoren. In de jaren 80 en 90 werkte dit super. Later ging iedereen het doen en had de ontvanger niet altijd meer tijd voor deze speciale acties.”

Ook was Stunnenberg één van de eerste leden van de eerste business club in de regio. Die van voetbalvereniging RKHVV uit Huissen. Businessclub Overbetuwe zag het daglicht in de jaren 90. Een klein groepje ondernemers kwam maandelijks bijeen bij cateraar Eef Toonen in Huissen. Dronk een drankje, at een hapje en legde contacten. Snel na het ontstaan startte ook het bekende paardenevenement Champion Gelderland met een businessclub. Onder de bezielende leiding van Eep Landman groeide dit hippische festijn uit tot een groot en meerdaags festival, dat jaarlijks haar tenten opsloeg op Nationaal Sportcentrum Papendal. Daar was het commerciële randprogramma zo mogelijk nog gezelliger en belangrijker dat het paardenprogramma zelf. Jarenlang deelde Stunnenberg met een aantal niet grafische collega ondernemers hier een hospitality loge, waar ze haar relaties ontving.

Naast het lidmaatschap van diverse business clubs heeft Stunnenberg op diverse manieren gewerkt aan haar relaties met klanten. Altijd zoekend naar ontspannen contactmomenten organiseerden wij ons 10-jarig bestaan bij Roei- en Zeilvereniging Jason in Arnhem (met liveoptreden), de cabaretavonden in het CCOG in Duiven rond Sinterklaas, rallyavonden in Duiven en talloze bedrijfstripjes naar leveranciers als Scaldia Papier uit Nijmegen (nu: Papyrus) en Komori (persenfabrikant).

Ook op sociaal gebied waren we actief. Zo ondersteunde Stunnenberg een aantal transporten naar Polen. Op het eind van de tijd van de koude oorlog werd er jaarlijks een karavaan met goederen naar Chorzów in het zuiden van Polen gestuurd. In deze tijdens de tweede wereldoorlog Duitse provincie Silezië, was een kinderuitwisselingsproject gestart. Aanvullend hierop werden er hulpgoederen ingezameld. Als kroon op dat jarenlange werk werd door de beherende stichting besloten om niet de vis maar de hengel te brengen. Een grote groep relaties van Stunnenberg bracht geld en goederen bijeen, waarmee een Poolse drukkerij gestart kon worden. Een grafisch werk-leer traject. Nadat deze drukkerij na 7 jaar een 8-tal mensen structureel aan het werk had, is zij verkocht aan een commerciële Poolse drukkerij. De opbrengst hiervan is ingebracht in een stichting waar Poolse studenten een financiële aanvulling voor hun grafische studiekosten konden krijgen. Dit fonds heeft gedurende een groot aantal jaren, tientallen studenten kunnen helpen.