Historie

Je bent hier: :/Historie
Historie2019-05-20T17:51:37+01:00

Van toen naar nu naar morgen

Ons vakgebied heeft zich in 30 jaar ontwikkeld van handwerk naar internet. Van boekdruk naar website. Communiceren via Social Media als Twitter en Facebook doen we al geruime tijd bij onze eigen communicatie. Ontwikkelen van nieuwe toepassingen en zoeken naar combinaties van traditioneel vakmanschap en internet is tot bij de koffie onderwerp van discussie. De verschuivende verkoop van onze eigen kalenders via de webshop kalendersbestellen.nl is daarvan een mooi voorbeeld. We lopen graag voorop, bouwen kennis op tijdens onze speurtocht. Kiezen ook bewust voor versterking van ons team voor studenten. Zij zorgen voor gedegen onderzoek en voor verrassende input bij strategische keuzes.

We zijn daarom dé grafische partner bij je eigen speurtocht. Je vraag: “Hoe moet ik dat nou aanpakken?”, gaat bij ons een antwoord krijgen.

Weten wat wij in de toekomst voor je kunnen doen?

Laat je nummer hier achter, dan bellen wij je terug. Wel zo makkelijk.

Laat hier je naam en telefoonnummer achter:


maart 2015

Typisch Stunnenberg

Wat is nou typisch Stunnenberg? Ooit waren we aanwezig bij het ABN AMRO tennistoernooi in Ahoy in Rotterdam. In het bijprogramma hield Emile Ratelband een praatje over geloof in jezelf. Zonder dat geloof kom je nergens. En zonder dat geen goede zaak.

(meer…)

Verhuizingen en overnames

Naast de eigen stappen op grafisch machine gebied, kent Stunnenberg vanaf het begin een instelling van altijd snuffelen aan aanpalende gebieden. Op diverse gebieden is er nooit geschroomd te onderzoeken, wat andere ‘werelden’ voor positieve invloed op onze processen en het aanbod op onze markt konden hebben. Had Henk Veldhoen nog een grafische achtergrond, Arnoud de Waal had dat niet. Hij kon ook soms met verbazing kijken naar de processen die in de grafische industrie gebruikt werden. (meer…)

januari 2015

september 2014

maart 2014

Stunnenberg, marketing, netwerken en sociaal gezicht

Op een receptie van een afwerker van Stunnenberg werd Arnoud de Waal aangesproken door een collega-drukker: “Ik hoorde dat jij regelmatig bij je klanten drukwerk gaat afleveren. Dat je daar de tijd voor kunt vinden. Ik sta de hele dag te drukken en heb daar de tijd echt niet voor. Evenmin trouwens als de interesse.” (meer…)

februari 2013

januari 2013

Oorlogsanekdote

Nadat Roel Stunnenberg een aantal jaren zijn goedlopende drukkerij runde, brak de oorlog uit. Zo goed en kwaad als het ging, bleef Roel produceren. Ook voor het verzet. Drukwerk maken was in die tijd, de tijd van boekdruk, een tijdrovende zaak. Alle teksten werden middels losse tot regels gezet in de blokhaak. Deze regels werden tegen elkaar gezet (meer…)

maart 2010

Grafische voorlopers

In de relatief korte 30-jarige geschiedenis van Stunnenberg zijn enorme stappen in de ontwikkeling gezet. Begonnen met losse loden letters en een degel, investeerden we in 1986 in de aanschaf van een tweedehands offsetpers, door deze over te nemen van de voetbalvereniging Eldenia in Elden. Tevens werden zij daarmee onze eerste offsetklant. (meer…)

Stunnenberg, Ons Dorp en ’s Koonings Jaght

Door een ontmoeting met directeur facilitaire zaken Bert de Jong van Siza ’s Koonings Jaght, veelzijdig centrum voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke handicap van alle leeftijden, begon een bijzondere periode in de geschiedenis van Stunnenberg.

(meer…)

maart 1984